Naturlig smil.
Bedre selvfølelse.
Ikke mer smerte.
Helt nye tenner på en dag!

Gå tilbake til å kunne spise, snakke og smile med selvtillit på bare en dag!

Har du hatt svake tenner siden barndommen?

Har de vært utsatt for sykdommer eller andre skader?

Har du mistet noen av dem?

Vi vet at å miste tennene og det perfekte smilet kan gi en negativ innvirkning på selvtilliten, det sosiale livet og selvfølelsen. En slik tilstand kan ofte føre til både ubehag og smerte.

I det du bestemmer deg for å gjøre noe med problemet er gjerne den første tanken som slår deg at det vil bli en smertefull og tidkrevende prosedyre med bentransplantasjon og mange tannlegebesøk. Og at selv da vil du ikke være sikker på om implantatene vil vare – eller om du blir nødt til å gjøre det
hele om igjen om noen år.

La oss få introdusere deg for behandlingskonseptet All-On-4® som vil gi deg et nytt smil uten bentransplantasjon i løpet av kun en dag!

Hva er egentlig All-On-4®?

All-On-4®-metoden er et innovativt rehabiliteringskonsept som gir en god løsning til pasienter som mangler alle eller nesten alle tennene sine. I løpet av en dag vil man få nye faste tenner som ser ut og fungerer på samme måte som et naturlig sett med tenner – uten bentransplantasjon. Denne behandlingen er ment for pasienter med svekkede/forfalte tenner eller for pasienter som lider av tanntap som følge av tannkjøttsykdom.

Tannlegen Paulo Malo

skaperen av den revolusjonerende All-On-4®-metoden

Tannlegen Paulo Malo, grunnleggeren av MALO DENTAL, har mottatt en rekke priser for sine medisinske gjennombrudd, inkludert behandlingskonseptet All-On-4®. Metoden er basert på en presis plassering av fire implantater, designet til å   kunne brukes selv av pasienter med alvorlig bentap. En bro med full tannbue festes til implantatene på samme dag som inngrepet.
All-on-4®-prosedyren kan benyttes til å rekonstruere tannbuene både i over- og underkjeven fullstendig.

Dr. Malos All-On-4®-behandlingsteknikk har satt en ny standard innen fast oral rehabilitering og er derfor anerkjent som en av ledende prosedyrene blant dental- og medisinbransjen over hele verden.

Fordeler ved All-on-4® metoden

  • Kort behandlingstid
  • Gir et fullt sett med tenner umiddelbart etter inngrepet
  • Kun behov for 4 implantater
  • Smertefri behandling
  • Høyere suksessrate enn ved tradisjonelle implantat-teknikker
  • Faste tenner med umiddelbar funksjon
  • Tids- og kostnadsbesparende behandling hvor man unngår bentransplantasjon som gjøres ved tradisjonelle teknikker

All-On-4®-metodensteg for steg

Titanium-implantatene plasseres

Spesialdesignede fester skrus på implantatene

En fullt funksjonell og estetisk midlertidig bro festes på samme dag som inngrepet

Er All-On-4® noe for meg?

Hvis du har en tannbro eller tannimplantater som ikke tilfredstiller dine behov, så er dette behandlingen for deg!

Hvis du har for lite kjeveben til å bli vurdert for tradisjonell implantatbehandling, så er dette behandlingen for deg!

Hvis du mangler alle eller nesten alle tennene, eller om dine tenner er i så dårlig forfatning at de bør bli trukket – så er dette behandlingen for deg!

Hvis du ikke ønsker å lide deg igjennom en smertefull og tidkrevende bentranplantasjon så er dette behandlingen for deg!

Vi ønsker velkommen til en uforpliktende konsultasjon. Ved ditt første besøk vil spesialisten gjøre en undersøkelse for å vurdere din nåværende tannhelse og se på mulige behandlingsløsninger. Du vil deretter bli gitt råd og behandlingstilbud. Vi vil ta dine personlige forventninger i betraktning og være tilgjengelig slik at du får svar på alle spørsmål du måtte ha.

Hva kan jeg forvente?

Dersom All-On-4® vurderes til å være den riktige behandlingen for deg vil spesialisten først gjøre en grundig innledende evaluering. Deretter lages en behandlingsplan tilpasset din tilstand og du mottar et spesifisert kostnadsoverslag før behandlingsdagen avtales. Vi ønsker å ta hensyn til din økonomiske situasjon og tilbyr derfor fleksible betalingsmetoder. Deler av behandlingen kan også dekkes av Helfo dersom du lider av tanntap som følge av peridodontitt eller karies (tannråte) etter hyposalivasjon (munntørrhet).

Behandlingsdagen vil deles i to:

  • 1
    Første del består av et kirurgisk inngrep og involverer vanligvis plassering av fire implantater (All-On-4®-metoden)
  • 2
    Andre del innebærer tilvirkning av midlertidig bro som vil bli festet til implantatene

Hvordan ser det ut og hva er en bro?

Vi bruker kun materialer av høyeste kvalitet, som; titanium, porselen og akryl. Dr. Malo-broen gjenoppbygger ikke bare tennene, men rehabiliterer også bløtvevet – tannkjøttet og kjevesystemet. Broen simulerer et perfekt sett av naturlige tenner, og forbedrer taleevnen og tyggefunksjonen betraktelig. På toppen av det hele er den enkel å rengjøre, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å opprettholde en god hygiene.
Dr. Malo-broen er internasjonalt anerkjent som en perfekt fast protese for rehabilitering av tannløse pasienter.

Anmeldelser

Vi er fullt klar over at de beste anbefalingene er de du får fra våre fornøyde pasienter. Nedenfor kan du se hvilken erfaring de har gjort med All-On-4®-behandlingen:

Jeg er strålende fornøyd med behandlingen (All on 4) som ble utført i overkjeven.

Det å slippe å gå med løs protese i påvente av implantater og innsetning av faste tenner var en sann lettelse. Jeg kunne spise og smile til verden i påvente av at akryltennene ble byttet ut med porselenstenner. Hele prosessen gikk nokså raskt og problemfritt. Jeg er så takknemlig for all god hjelp og tilgjengelighet på klinikken. Jeg har blitt fulgt opp på en god, trygg og profesjonell måte. Jeg har også god erfaring med å få time til behandling raskt hvis behov.

Sissel, (64 år)

Jeg kan virkelig anbefalle All on 4 behandling. Dere har vært med å gi meg selvtilliten tilbake, ved at jeg slipper å skjule smilet eller være redd for å vise tennene pga periodonitt som resulterte at tennene løsnet.
Fra første dag har man blitt møtt med ett enestående team dere har på deres klinikk med Tannlege Kristian Kjellesen i spissen. Dette er et bevis på hvor viktig det er å ha en god leder som i dette tilfelle Tannlege Kristian Kjellsen som gjør dere alle ansatte gode (min erfaring fra deres klinikk)
Jeg kan ikke få takket nok, så igjen TUSEN TAKK til Tannlege Kristian Kjellsen hans fantastiske team og dere alle jeg har møtt på klinikken – dere er bare helt fantastiske!

Ann Magritt, (50 år)

Helt siden jeg kom til deres klinikk første gangen har jeg følt meg ivaretatt på en utmerket måte. Jeg ble mottatt på på en smilende og trygg måte. Ved hver behandling har jeg følt meg fullkomment rolig og fornøyd. Og resultatet av behandlingen kunne ikke vært bedre! Så takk til Kjellsen og dere andre ansatte, og på en skala på 1-10, har opplevelsen vært en klar 10’er!

Vidar, (67 år)

Ønsker du en konsultasjon?

Du er hjertelig velkommen til en uforpliktende konsultasjon som inkluderer undersøkelse og røntgenbilder. Vi setter av god tid og gir deg all informasjon du trenger

Vi kontakter deg så snart som mulig

Fyll ut kontaktskjemaet med ditt navn og kontaktinformasjon.

Fortell oss om du ønsker å komme til en konsultasjon eller bli oppringt for ytterligere informasjon.