Kjære pasient

Verden har vært igjennom en pandemi og de siste årene har vært preget av usikkerhet, sosial distansering og bekymring. Pandemien har vært en stor påkjenning for oss alle, men pandemien har også lært oss viktigheten av menneskers helse og generell hygiene.

Ringvirkningene av pandemien er mange. Vi ser blant annet at mange valgte å utsette planlagte og nødvendige tannlegebesøk for å verne om sin familie og nære mot smitte. Oppmerksomheten til tannhelsen gikk så i glemmeboka ettersom andre bekymringer ble prioritert.

For de fleste er det anbefalt med et tannlegebesøk en gang i året eller annenhver år. For noen er det nødvendig med kortere intervaller. Dersom problemer med tennene ikke behandles tidlig, vil situasjonen kunne forverre seg mer en nødvendig

Ofte vil man ikke kjenne noe smerte eller ubehag før problemene har blitt store. Konsekvensen kan være mer omfattende og kostbar behandling, over lengre tid og med større behov for oppfølging.

Som et bidrag til den fortsatt pågående nasjonale dugnaden, inviterer vi deg til en komplett undersøkelse med puss og rens hos en av våre tannpleiere, til kun kr 450,-

Dette er et eksklusivt til deg siden du ikke har besøkt oss på en stund og din tannhelse er like viktig for oss som for deg.

  • Trykk på «bestill online time»
  • Velg en av våre dyktige tannpleiere
  • Velg tidspunkt som passer deg
  • Husk å benytt deg av kampanjekode «Sommer22».

Denne kampanjen varer frem til 31.august 2022. Fresh opp smilet ditt og bestill din time i dag!

Ønsker du ikke å bestille time via online booking, kan du fylle inn din informasjon i kontaktskjema under.