All on 4 – faste naturlige tenner

All-on-4+ er en total Oral rehabilitering. Fra å være tannløs eller i ferd med å miste alle tennene sine kan man i løpet av ett besøk få tilbake faste naturlige tenner.

All on 4 er en verdensledende metode for å rehabilitere tannløse med faste tenner

Vi følger protokollen slik den ble utviklet av Professor Malo på 90- og 2000 tallet. Kort fortalt betyr det at tannløse pasienter, inkludert pasienter med lite gjenværende kjeveben, kan få installert implantater og festet en implantatretinert bro løpet av en dag. Les mer her om de ulike fasene for behandlingen!

Vi er samarbeidspartner med Nobel Biocare, et anerkjent firma som anses som markedets beste innen tannimplantater og som har et produkt vi har valgt utelukkende på grunn av forskning og dokumentasjon.

Denne behandlingen utføres ved at vi installere minst 4 implantater i kjeven. Nobel Speedy er det best egnede implantattypen denne type inngrep.

All-on-4+ er en total Oral rehabilitering

Fra å være tannløs eller i ferd med å miste alle tennene sine kan man i løpet av ett besøk få tilbake faste naturlige tenner.

Bestill gratis videokonsultasjon

Fyll inn skjema under, så kontakter vi deg for å avtale en gratis videokonsultasjon. Det er fint om du fyller inn så mye informasjon som mulig om din problemstilling, slik at vi lettere kan hjelpe deg under konsultasjonen.

Velg klinikk