Født mellom 2000 – 2003

178 kroner

for full undersøkelse og rens

Tannlege for 21-24 åringer i Oslo kommune Er du mellom 21 – 24 år og er folkeregistrert eller har bostedsadresse i Oslo?

Da dekker Oslo kommune 75% av dine utgifter hos tannlegen. Du betaler kun egenandel etter ditt tannlegebesøk hos oss.

Vi forstår viktigheten av tilgjengelig og rimelig tannbehandling, spesielt for unge voksne som kan stå overfor økonomiske utfordringer. Oslo kommunes støtte er en verdifull ressurs som gir deg muligheten til å opprettholde en sunn munnhelse uten å bekymre deg for økonomien.

Hva dekkes

Du vil få all nødvendig tannbehandling dekket av denne ordningen. Det vil si alt fra tannlegesjekk, tannsteinrens, rotfyllinger og lignende. Det som ikke dekkes er:

Tilbud

Grundig undersøkelse og rens til 178,-

kr. 178,-

  • Undersøkelse av tenner, tannkjøtt og munnhulen
  • 2 x røntgenbilder
  • Fjerning av tannstein
  • Rens med Airflow

Hvis det viser seg at du har hull eller andre behandlingsbehov, så dekkes store deler av kostnaden gjennom den offentlige støtteordningen. Vi ordner alt på klinikken slik at du kun betaler egenandel etter behandling.

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, så kan du ta kontakt med oss her

Er du født mellom 1999 – 2002 og har folkeregistrert adresse eller bostedsadresse i Oslo, kan du benytte deg av denne ordningen. Er du bosatt i en annen kommune, ta kontakt med kommunen du tilhører for mer informasjon.

Nei, du betaler kun egenandel på behandlingen, resten ordner vi.

Det kommer helt an på hvilken behandling du skal ha. Du starter alltid med en førstegangsundersøkelse for å se om du har videre behandlingsbehov. Er du mellom 21 – 24 år, koster denne xxx kr. Hvis det viser seg at du har behandlingsbehov, så vil du alltid få med deg en behandlingsplan og kostnadsoverslag slik at det blir forutsigbarhet for deg.

Hvis du i løpet av 2023 har fått tannbehandling, kan du søke om refusjon for inntil 50% av kostnadene. Kriteriet er de samme, men du må også kunne fremvise en kvittering for tannbehandlingen. Denne kan du enkelt få tak i hos den tannklinikken du har benyttet deg av.
Reffusjonsskjema kan du laste ned her

Vi har mange års erfaring med å behandle mennesker med tannlegekrekk. Vi tilbyr alltid en gratis videokonsultasjon slik at man kan føle seg litt tryggere før man kommer og få svar på det man lurer på. Hvis du kommer på førstegangskonsultasjon og har tannlegeskrekk, setter vi alltid av litt ekstra tid og vi gjør ingenting uten samtykke. Vi tilbyr ulike former for sedasjon og man kan også få tannbehandling i narkose.

Les mer om sedasjon her

Les mer om tannbehandling i narkose her

Tannklinikk Oslo

Vår tannklinikk i Oslo sentrum ligger kun noen minutters gange fra t-bane og buss. Vi er et team av dedikerte tannleger, tannpleiere og spesialister som tilbyr førsteklasses tannbehandling til unge voksne i Oslo-området. Vi er klare til å ta vare på tannhelsen din, enten det er forebyggende tiltak som regelmessige tannsteinrens og kontroller, eller mer omfattende behandlinger som fyllinger, rotfyllinger og fjerning av visdomstenner

For de som leter etter en pålitelig tannklinikk i Oslo, er vi her for å hjelpe deg med alle dine tannhelsebehov. Vårt mål å gi deg den beste omsorgen og veiledningen for å sikre at ditt smil forblir sunn og vakker i mange år fremover.