Åpningstider

mandag07:30 – 18:00
tirsdag07:30 – 16:00
onsdag07:30 – 18:00
torsdag07:30 – 16:00
fredag07:30 – 16:00

Tannklinikk Råholt

Christiania tannlegesenter Romerike er en topp moderne tannklinikk, kun ett steinkast fra Eidsvoll verk stasjon. Vi tilbyr alle typer tjenester innen tannhelse og vi gjør vårt beste for at du skal bli fornøyd.

Hos oss finner du både erfarne tannleger, spesialister og tannhelsesekretærer, men også ett fantastisk kundemottak. I tillegg til ordinære tannbehandlinger tilbyr vi i tillegg spesialistbehandlinger

Vår lidenskap er at vi skal tjene samfunnet, vi ønsker å øke livskvalitet og realisere folks drømmer ved å forbedre deres tannhelse. Dette gjør vi ved å levere faglig oppdatert tannbehandling av høy kvalitet og enestående service gjennom hele pasientens besøk.

Du kan lese mer om hvilke tannbehandlinger vi tilbyr her!

Betalingsstøtte

HELFO

Som regel må man selv betale for tannbehandling i Norge. Imidlertid finnes det et godt regelverk som beskriver rettigheter til dekning av tannbehandling og som gir grunnlag for søtteordningene. Økonomisk hjelp gis enten på bakgrunn av medisinsk tilstand- da er det HELFO som gir støtte.

Finansiering gjennom SVEA

Christiania Tannlegesenter tilbyr en finansieringsløsning i samarbeid med Svea Finans som er spesielt utviklet for å hjelpe pasienter med å håndtere kostnadene knyttet til store tannbehandlinger.

Tannregulering for barn og tannregulering for voksne

Det kan være sjenerende for mange å bruke tannregulering, spesielt for unge mennesker og voksne. De siste årene har det vært en utvikling i både teknikker, men også tannreguleringsmetoder.

Det finnes alternativer som gjør reguleringen lite synlig eller helt usynlig. Dette er en fin løsning for de som er opptatt av de estetiske aspektene knyttet til tannregulering.

Vi på Christiania tannlegesenter har bred kompetanse innen kjeveortopedi og vår spesialist Luis har lang erfaring med både tradisjonell og moderne reguleringsmetoder.

Les mer om tannregulering her

Slik finner du oss!

Tog

Nærmeste stasjon: Eidsvoll verk stasjon

Gangavstand: 190 m Gangtid: 3 minutter

Buss

Nærmeste stasjon: Eidsvoll verk stasjon

Gangavstand: 190 m Gangtid: 3 minutter

Bil – Parkering

Nærmeste parkeringsplass:

Utendørs parkering i enden av bygget mot Plantasjen.

Gratis parkering