Informasjon om finansieringsløsninger

Christiania Tannlegesenter tilbyr en finansieringsløsning i samarbeid med Svea Finans som er spesielt utviklet for å hjelpe pasienter med å håndtere kostnadene knyttet til store tannbehandlinger.

Vi forstår at tannbehandlinger av omfattende art kan være kostbare, og derfor ønsker vi å gjøre det enklere for våre pasienter å få tilgang til nødvendig behandling uten å bekymre seg for økonomien.

Vi gir 100% fornøyd garanti!*

Gjennom vår samarbeidspartner Svea Finans kan vi tilby gunstige finansieringsvilkår som gjør det mulig for pasienter å dele opp betalingen over en periode. Dette gir pasientene mulighet til å få den nødvendige behandlingen umiddelbart og deretter betale i mer overkommelige avdrag over tid.

Finansieringsløsningen fra Svea Finans er enkel å benytte. Vårt dyktige personale vil veilede pasientene gjennom søknadsprosessen og hjelpe dem med å fylle ut nødvendige papirer. En av fordelene ved denne løsningen er at det er minimalt med byråkrati og at svartiden på søknaden er rask.

Vilkårene for finansieringsløsningen avhenger av den enkelte pasientens kredittvurdering. Svea Finans vurderer søknadene individuelt og tilbyr konkurransedyktige rentesatser og fleksible betalingsplaner basert på pasientens økonomiske situasjon. Det er viktig å merke seg at det kreves en viss kredittverdighet for å kunne kvalifisere seg for finansiering.

Vi er opptatt av å gjøre tannbehandling tilgjengelig for alle, og vår finansieringsløsning i samarbeid med Svea Finans er en del av vårt engasjement for å hjelpe pasientene våre. Vi ønsker å sikre at ingen utsetter nødvendig behandling på grunn av økonomiske utfordringer.

Ved å tilby denne finansieringsløsningen gir vi våre pasienter muligheten til å prioritere sin tannhelse og få den behandlingen de trenger, samtidig som de kan håndtere betalingen på en måte som passer deres økonomi.

Ta kontakt med oss om du ønsker at vi skal hjelpe deg!

Vi tilbyr fleksible betalingslosninger fra Front Payment

Velg hvordan du skal betale med Front Payment. Du vil motta en betalingslenke på SMS fra FrontPay. Du kan velge hvordan du skal betale i opptil 24 timer. Blir ingen betalingsalternativer valgt, vil du motta en faktura med administrasjonsgebyr på kr 69,-