Tannhjelpen

Et samarbeid mellom Fattighuset og Christiania Tannlegesenter

En gang iblant dukker det opp prosjekter som vi mener er verdt å bli med på helt uavhengig av inntjening. Noe som bare kjennes riktig ut og som kan bety en stor forskjell for noen mennesker i byen vår.

Fattighusets «Tannhjelpen» er nettopp et slikt prosjekt

Fattighusets «Tannhjelpen» er et meget enkelt innsamlingsprosjekt hvor innsamlede midler går til å gi en som ikke selv kan dekke kostnadene ved et tannlegebesøk. Situasjonen for mange mennesker tilknyttet Fattighuset er slik at de har måttet nedprioritere vanlig tannpleie over lang tid med den virkningen at de rett og slett mangler nødvendig tannhelse. Tilstanden til mange er rett og slett så dårlig at det går ut over selvfølelsen, og påvirker helt vanlige ting i hverdagen som å kunne spise mat på normal måte.

Etter en søknadsprosess kvalifiserer trengende personer for økonomisk støtte fra prosjektet. Behandlingen foregår på Christiania Tannlegesenter til sterkt reduserte priser.

Vi håper du og flere vil være med å støtte denne meget gode og nødvendige innsamlingen.

Bidra til å forandre livet til noen medmennesker i byen vår

Eller du kan sette inn din gave på bankkontonummer :

1503 23 49002 (Merk: Tannhjelpen)

Runa, en av våre frivillige tok turen til Christiania Tannlegesenter for å høre mer om innholdet i «Tannhjelpen» prosjektet

Runa, en av våre frivillige tok turen til Christiania Tannlegesenter for å høre mer om innholdet i «Tannhjelpen» prosjektet

Dada V. Kjellsen
Daglig leder / Tannlege

Vi vet at vi kan utvikle oss kun med at alle våre teammedlemmer vokser som mennesker. Vi vet også at våre pasienter er fornøyde hos oss kun hvis våre ansatte er det.

Derfor er vi opptatt av å bli godt kjent med våre ansatte for å kunne finne den riktige måten å inspirere dem på.

Hos oss vil du alltid ha muligheten til å påvirke din egen fremtid fordi vi er opptatt av å hjelpe deg å definere dine mål, dine drømmer og din egen visjon – noe vi anser som viktigste byggeklosser for personlig og profesjonell vekst.