Våre garantier

Vi legger stolthet i alle tannbehandlinger vi utfører, alt fra en årlig undersøkelse til de mer komplekse prosedyrene som rotfylling og implantater. Våre ansatte gir enestående pasientopplevelse og omsorg – det er vår lidenskap å øke livskvalitet og realisere folks drømmer ved å forbedre deres tannhelse. Dette gjør vi ved å levere faglig oppdatert tannbehandling av høy kvalitet og enestående service gjennom hele pasientens besøk. Vi tar aldri noen snarveier til god tannbehandling

Tannbehandling er en langsiktig investering i både din tannhelse men også din generelle helse. Vi jobber derfor kontinuerlig med å ikke bare utbre tidlige plager, men også forebygge nye plager med dine tenner som kan oppstå i fremtiden. For oss på Christiania tannlegesenter er ditt smil vår suksess og derfor har vi utarbeidet unike og kanskje markedets beste garanti løsninger for alle våre pasienter. Vi gjør alltid vårt ytterste for at du skal være fornøyd!

Vi gir 100% fornøyd garanti!*

Vi oppfordrer deg til en åpen og ærlig samtale med oss dersom du ikke skulle være fornøyd. Vi lover å gi god informasjon hele veien og at vi alltid skal være ærlig.

Dine tydelige forventninger setter standard for vårt arbeid og er vår prioritet. Vi gir følgende garantier:

  • 1 år – Komposittfyllinger
  • 3 år- Løs protetikk
  • 5 år- Fast protetikk og implantat

Ja, ved noen tilfeller kan garantien reduseres eller falle bort. Dette gjelder spesielt hvis:

  • Pasienten ikke møter til rutinemessig kontroll hos tannlege eller tannpleier.
  • Hvis pasienten ikke følger anbefalte instrukser gitt av tannlege eller tannpleier

Vi utfører alle tannbehandlinger med ypperste kvalitet og med god informasjon gjennom hele behandlingsprosessen. For at resultatene skal være så gode som mulig trenger dine tenner også vedlikehold hjemme. Forutsetning for våre garantier er derfor at du følger våre anbefalinger for bruk og vedlikehold av dine tenner og ikke minst at du besøker oss regelmessig og i henhold til våre anbefalinger. Dersom ikke anbefalingene følger, bortfaller dessverre alle våre garantier.

Vedlikehold av tenner

Vedlikehold av dine tenner er viktig for å opprettholde god tannhelse og samtidig forebygge nye tannplager som kan krever behandling.

Vi anbefaler alle pasienter derfor å pusser sine tenner to ganger daglig, en gang på morgen og en gang om kvelden.

Vi anbefaler også at pasienten kommer til puss og rens hos oss for grundig vedlikehold. Våre dyktige behandlere vil informerer deg om anbefalt intervall for jevnlig undersøkelse og viktigheten av å overholde disse. Du vil også få god informasjon under behandlingen hvordan du best mulig kan ta vare på dine tenner og munnhelse.

ALL- ON – 4® GARANTIER

Når du har tatt en avgjørelse på å investere i en All-on-4® behandling, bør du se etter en tannklinikk som både har ekspertisen, men også gode garantier. Dette signaliserer at du kjøper fra noen som  ønsker å ta vare på deg og smilet ditt.

Husk at en All-on-4® behandling kan være et av de viktigste investeringene du gjør for deg. Tyggefunksjon, smilet og tennene dine er noe du vil bruke hver eneste dag resten av livet.

Hos Christiania Tannlegesenter er vi stolte av tannbehandlingen vi tilbyr for deg og din familie. Vi tilbyr kvalitetsarbeid som varer, med forutsetning at du tar vare på tennene dine med riktig vedlikehold.

All-On-4® tannimplantater –  5-års garanti

Vi har 5 års garanti på All-on-4® implantatene. Deler eller hele garantien kan falle bort om du  ikke følger vedlikeholdsplanene og instruksjonene gitt av tannlege eller tannpleier. Tar du vare på dine nye tenner, så varer de livet ut. Du vil få god informasjon og opplæring av våre flinke behandlere slik at du er trygg på hvordan dette gjøres.

Garantien dekker ikke:

  • Hvis pasient ikke følger rutinekontroll som er anbefalt av tannlege eller tannpleier
  • Hvis pasienten ikke vedlikeholder tennene hjemme som anbefalt
  • Ved ulykker som forårsaker skader på implantatet