Snorking og antisnorkeskinne med Ortho Apnea

Snorker du eller forteller din partner at du snorker? Våkner du ofte om natten og har følelsen av å bli kvalt, eller er tørr i munnen? Føler du deg ofte sliten eller starter du dagen med hodepine om morgenen?

Føler du at din arbeidskapasitet kan være redusert, hukommelsen svikter eller føler du at du har vansker med å konsentrere deg? 
Sovner du lett I godsolen foran TV, mens du leser eller på kino? Har du høyt boldtrykk, sukkersyke, har du hatt hjerteflimmer eller noen form for problemer med hjerte? Tar du tabletter for å få sove? Er du overvektig?

Søvnapné kan føre til alvorlige helseproblemer som for eksempel trøtthet, depresjon, mangel på konsentrasjon og hukommelsestap, svekket seksuallyst, høyt blodtrykk, skade på blodkar i hjernen (hjerneslag,hjerteinfarkt,dannelse av blodpropp, etc.) Slike lidelse vil på sikt redusere livskvaliteten og I flere tilfeller levetiden hos personer som lider av søvnapné.

De viktigste syptomene er sterk og kronisk snorking, respirasjonsstans og trøtthet (flølelsen av ikke å ha sovet godt).

Forekomsten av snorking hos personer er stor . Studier viser at over 60 % av menn og 40%av kvinner over 40 år snorke.
 Forkomsten av søvnapné hos personer over 40 er på 6% hos menn og 4% hos kvinner, med en økning opp til 25% hos personer over 65 år. Antisnorkeskinne kan hjelpe deg.

Snorkeskinne

Snorkeskinne er et apparat som festes til over- og underkjevetennene, og som fungerer ved at den holder underkjeven i en fremskjøvet posisjon. Dette forhindrer snorkelyder I tillegg til at vevet i svelget lukker seg helt slik at søvnapné oppstår

Behandlingsformen er idag anerkjent og veldokumentert som et alternativ eller en tillgesbehandling etter kirugisk snorkebehandling eller C-pap.

Vi tilbyr snorkeskinne fra Ortho Apnea som er blant de mest brukervennlige og holdbare snorkeskiner på markedet. Skinnene er spesialtilpasset hver enkelt pasient og tilvirkes av vår tannteknikker.

Denne type snorkeskinne er som nevnt svært godt dokumentert og dens effektivitet i behandling av snorking og søvnapné er belyst i mange vitenskapelige studier.

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon idag

Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!