Julehilsen fra Christiania Tannlegesenter

Published On: 24. desember 2023

Kjære pasienter,
Julen nærmer seg, og vi hos Christiania Tannlegesenter vil gjerne benytte anledningen til å sende dere varme julehilsener og gode ønsker for den kommende høytiden.
Det har vært et begivenhetsrikt år fylt med pasientomsorg og dedikasjon til forbedring av tannhelse og livskvalitet, og vi ønsker å takke dere for tilliten dere har vist oss gjennom året.

Vårt fokus: Tannhelse for hele familien
I løpet av året har vi prioritert å tilby tannbehandlinger for hele familien. Fra forebyggende tiltak som regelmessige tannrens og undersøkelser til avanserte behandlinger som oral rehabilitering, implantatbehandlingertannregulering for barn og voksne og estetisk tannbehandlinger, har vi arbeidet hardt for å imøtekomme deres behov og bekymringer.

Din tannlege i Oslo og Romerike
I løpet av dette året sa vi farvel til  noen av våre kolleger som har bidratt betydelig til vår praksis. Selv om deres avgang etterlater et tomrom, er vi glade og stolte av å ha styrket vårt team med erfarne og dedikerte behandlere som bringer med seg friske perspektiver og ekspertise til vårt team.

Vår dyktige team av erfarne tannleger og tannpleiere er dedikert til å gi deg den beste omsorgen for dine tannhelsebehov. Enten det dreier seg om behandling av blødning i tannkjøttet,tannblekinghåndtering av tannlegeskrekkerstatning av manglende tenner eller veiledning om tannregulering, er vårt mål å sikre at du føler deg trygg og komfortabel med og hos oss.

Fremtidig fokus og forpliktelse
Vår forpliktelse til å tilby det beste for våre pasienter stopper aldri. Vi investerer i kontinuerlig opplæring, ny teknologi og utvikling av våre tjenester for å sikre at dere får tilgang til de mest moderne og effektive behandlingsmetodene. Vi ønsker å være i forkant av utviklingen og sikre at alle får  tannbehandling av høyeste kvalitet og den beste opplevelsen hos oss.
Pasientenes Velvære er Vårt Mål
Vår lidenskap ligger ikke bare i å behandle tannrelaterte problemer, men i å fremme deres generelle velvære. Vi tror at et sunt smil er en grunnleggende del av vår generelle helse og livskvalitet. Derfor er vi forpliktet til å ikke bare behandle, men også utdanne og veilede hver og en av våre pasienter  mot å opprettholde en sunn munnhelse på lang sikt.
Sett sunne intensjoner for det nye året

Når vi begynner på denne nye reisen, oppfordrer vi deg til å prioritere din tannhelse og velvære. Start året med en forpliktelse til å opprettholde en jevnlig munnhygiene rutine, inkludert regelmessig tannpuss, bruk av tanntråd og regelmessige besøk til tannlegen / tannpleieren. Husk, et sunt smil er en refleksjon av vår generelle helse og investering i vårt eget velvære.

Tusen takk for deres tillit
Vi vil avslutte med å uttrykke vår dypeste takknemlighet for at dere har valgt oss som deres tannhelsepartner. Deres tillit og samarbeid betyr alt for oss. Vi lover å fortsette å jobbe hardt for å fortjene denne tilliten og levere det aller beste til dere.

Fra oss alle hos Christiania tannlegesenter, ønsker vi deg og dine nærmeste fredelig julehøytid et Godt og Sunt Nytt År!
Måtte dette året bringe deg glede, latter og utallige grunner til å smile!