Nye tenner på én dag med All-on-4

Published On: 17. oktober 2018

Å mangle tenner er gjerne en stor belastning, og kan gå ut over både selvtillit og livsglede. Som regel vil tannimplantater være den beste måten å erstatte manglende tenner, men mange tenker at denne prosedyren vil være både tidkrevende og smertefull. Det trenger den heldigvis ikke å være. Med den revolusjonerende All-on-4-behandlingen kan du få flotte og fullt funksjonelle tenner på kun én dag.

Har du behov for tannlegebehandling? Bestill time her eller kontakt oss hvis du har spørsmål.

Raskt, trygt og effektivt

All-on-4- er et håndfast bevis på de store fremskrittene som skjer innen tannlegepraksisen. Et vakkert smil kan nå oppnås raskt, trygt og uten unødvendige smerter. Med høyteknologisk utstyr og høy kompetanse kan vi tilby skånsom og effektiv behandling for deg som mangler en eller flere tenner.

Nye tenner på kun én dag

Vi tilvirker tannprotesene i eget tannteknisk laboratorium som er lokalisert i samme bygg som klinikken. Først og fremst er dette en fordel fordi du slipper å vente lenge på dine nye tenner, og kan få satt inn implantatene samme dag som du først kommer til oss.

Ved behov for tannimplantater gjør vi først en analyse av din munnhule og kjevestruktur ved hjelp av en CT-scan. Deretter tilvirkes en såkalt «kirurgisk guide» som hjelper kirurgen å plassere implantatskruen på best mulig plass. Selve produksjonen utfører vår tanntekniker på omtrent halvannen time, mens du hviler i vårt venterom eller før selve inngrepet.

Les mer om vår høyteknologiske og moderne tannklinikk her.

3D-røntgen for skånsom planlegging og presis utførelse

Med 3D-røntgen (CT-scanning) er det mulig for oss å se innsiden av munnens strukturer. Denne teknologien benytter våre kirurger for å planlegge innsettelsen av implantatene for å kunne printe ut en tredimensjonal kirurgisk guide. Dermed spares du som pasient for omfattende kirurgiske inngrep.

I tillegg til å forenkle planleggingen av dine tannimplantater, lettes også selve innsettelsen når vi tar i bruk 3D-røntgen. Kirurgen vet nøyaktig hvor skruene skal plasseres, slik at hele prosessen blir både raskere og mer presis. Innsettelsen blir mindre smertefull, og ettersom mindre blødning vil forekomme vil også hevelsen i etterkant reduseres med opptil 70 %.

Avansert teknikk som egner seg for de aller fleste

Tradisjonelle tannimplantatløsninger er uegnet for mangepasienter. Når en pasient har gått uten tenner i lengre tid, er det ikke uvanlig at kjevebenet trekker seg tilbake og blir nærmest ikke-eksisterende. Da er det også vanskelig å feste tannimplantater.

Tannløse har fått et nytt liv med All-on-4

Tannløse har fått et nytt liv med All-on-4

All-on-4-metoden passer for deg som mangler kjeveben, da implantatskruene settes inn på skrått i munnen og derfor ikke stiller samme krav til kjevestruktur. Selv om du tidligere har fått høre at tannimplantater ikke vil egne seg for deg, anbefaler vi derfor at du undersøker muligheten på nytt. Kanskje kan du nyte godt av de teknologiske fremskrittene som er gjort.

Føles som et naturlig tannsett

Vi ønsker at våre pasienter skal få en bekymringsfri hverdag med sine nye tannimplantater. Implantatene som settes inn med All-on-4 både føles og ser ut som et naturlig sett med tenner, og har full funksjonalitet fra den dagen du får dem.

Kontakt oss for mer informasjon

Vil du ha mer informasjon om innsettelse av tannimplantater med All-on-4? Les mer om teknikken eller kontakt oss her.