Pressemelding: Implantatmetoden All-on-4 gjør stor suksess i hele verden

Published On: 6. juli 2018

Metoden som Dr. Paulo Malo har utviklet med sitt team, har de siste årene vist svært gode resultater og stigende suksessrater. Nå er metoden som skal gi pasienter velfungerende og faste tenner på én dag, innført i Norge.

Dr Malo

– Vi i Christiania Tannlegesenter er en av få tannlegeklinikker som tilbyr All-on-4-behandling i Norge. Da denne metoden gjør at pasienter med lite kjeveben kan få et nytt smil i løpet av noen få timer, ønsker vi å fremme dette som vårt fokusområde, sier spesialist i periodonti hos Christiania Tannlegesenter, Kristian Kjellsen.

Tidligere har det beste alternativet vært å bruke implantater på pasienter som fremdeles har igjen en del kjevebein. Denne behandlingsmetoden kan ta opptil ett år og er svært omfattende dersom pasienten mangler kjevebein og må utføre bentransplantasjon. Med All-on-4-behandling, kan pasienter få et fullt sett med nye tenner, med kun fire fester i kjevebenet.

Kort behandlingstid med All-on-4

All-on-4-metoden har siden 1998 gjort det mulig å behandle pasienter med svært lite kjeveben. Den er utviklet for å hjelpe pasienter i de mest ekstreme tilfellene.

Ettersom de aktuelle pasientene kan få tilbake faste, naturlige tenner på en og samme dag, vil dette redusere kostnadene betydelig.

– Hele behandlingen foregår på én dag. Tannlegen starter med å trekke de resterende tennene til pasienten. Deretter starter prosedyren med å plassere fire titanimplantater i kjeven det gjelder, og disse fungerer som et fundament for en midlertidig akrylbro. Dette tillater plasseringen av et fast sett med naturlige tenner, sier den portugisiske tannlegen som har utviklet All-on-4-behandlingen, Dr. Paulo Malo.

Med All-on-4 kan du få nye tenner på én dag.

Isak fikk smilet sitt tilbake

Etter mange år som rusmisbruker og bekymringer rundt tannløsheten sin, har 48 år gamle Isak André Wøien endelig fått tilbake smilet sitt.

tannpasient

– Smilet er det som avgjør om du gjør et godt førsteinntrykk eller ei. Siden jeg ikke har hatt tenner på mange år, 

har jeg kjent på følelsen av å ikke bli akseptert og respektert av andre. Dette har jo selvsagt påvirket meg psykisk, og derfor er jeg svært takknemlig for at jeg fikk muligheten til å få denne behandlingen hos Christiania Tannlegesenter. Livet mitt er mye bedre nå, avslutter Wøien.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Christiania  tannlegesenter

Telefon 24101270

E-post: [email protected]