Stresshodepine – Intervju om årsaker og behandlingsmuligheter

Published On: 20. juni 2017
Stresshodepine

SpaVest og kosmetolog Karolina flyttet i mai 2017 inn i samme bygning som Christiania tannlegesenter | MALO DENTAL og har nå skiftet navn til Christiania Helse & Velvære.

«Karolina, du har nettopp begynt samarbeidet med tannlegene på Christiania tannlegesenter | MALO DENTAL. Hvordan behandler du pasienter med såkalt stresshodepine? «
Karolina: » Jeg spør ofte mine klienter om de plages med hodepine eller såkalt stresshodepine. Det er den vanligste formen for hodepine, og skyldes spenninger i ansiktet og hodet. Ved å massere ansikt og hode, kan vi dempe smertene. Kunden vil da slappe av og glemme alt hverdagslig mas. Etter bare 20 minutter med behandling, kan man merke forskjell. Det er enkelt og effektivt! Sammen med en avlastningsskinne som tannlegene lager kan faktisk hodepinen forsvinne». 

«Er det mange som har stresshodepine?  «
Karolina: «Ja, dette er veldig vanlig, men faktisk enkelt å gjøre noe med. Har du ofte vondt i hodet, ta en tur til tannlegen som kan sjekke ut om du har denne type hodepine. Deretter ringer du til meg slik at du kan få behandling.»

«Men bør ikke legen behandle hodepine? Det kan jo være alvorlig!»
Karolina: «Selvfølgelig. Hodepine kan også være et symptom på alvorlige lidelser. Derfor må selvsagt legen koples inn hvis man er i tvil «

«Hva mer kan du tilby av behandlinger?»
Karolina: «Jeg har en bachelor i kosmetologi, og etter 5 års erfaring i bransjen mener jeg at jeg har opparbeidet en god erfaring på hva som kan fungere for den enkelte kunde. Christiania Helse & Velvære tilbyr mange forskjellige behandlinger; f.eks. manikyr, pedikyr og hårfjerning». 

«Hvem er dine kunder?»
Karolina: «Vi har alle type kunder; både kvinner og menn i alle aldre. En av mine mest trofaste kunder er Einar på 67 år. Einar kommer en gang i måneden for å ta sin faste fotbehandling og en hyggelig prat. Vi gleder oss til å ta imot både nye – og eksisterende kunder som har blitt med fra Stabekk/Bekkestua».

» Karolina, du har nettopp begynt samarbeid med tannlegene på Christiania tannlegesenter | MALO DENTAL. Hvordan behandler du pasienter med såkalt stresshodepine? «
Karolina: » Jeg spør ofte mine klienter om de plages med hodepine eller såkalt stresshodepine. Det er den vanligste formen for hodepine og skyldes spenninger i ansikt og hodemusklene. Ved å massere ansikt og hode kan vi dempe smertene. Da slappe r kunden av og glemme r alt hverdagslig mas. Bare etter 20 minutter med behandling kan man merke forskjell. Det er enkelt og effektivt! Sammen med en avlastningsskinne som tannlegen e lager kan faktisk hodepinen forsvinne «. 

» Er det mange som har stresshodepine?  «
Karolina: «Ja, dette er veldig vanlig men faktisk enkelt å gjøre noe med. Har du ofte vondt i hodet, ta en tur til tannlegen som kan sjekke ut om du har denne type hodepine. Deretter ringer du meg slik at du kan få hjelp:)» 

» Men bør ikke legen behandle hodepine? Det kan jo være alvorlig !»
Karolina: » Selvfølgelig. Hodepine kan også være et symptom på alvorlige lidelser. Derfor må selvsagt legen koples inn hvis man er i tvil » 

» Hva mer kan du tilby av behandlinger? «
Karolina: » Jeg har en bachelor i kosmotologi og etter 5 års erfaring i bransjen mener jeg at jeg har opparbeidet en god erfaring på hva som kan fungere for den enkelte kunde . Christiania helse&velvaære tilbyr mange forskjellige behandlinger; feks MANICURE/PEDICURE OG hårfjerning». 

» Hvem er dine kunder? «
«Vi har alle type kunder ; både kvinner og menn i alle aldre . En av mine mest trofaste kunder er Einar som er 67 år . Einar kommer en gang i måneden for å ta sin faste fotbehandling og en hyggelig prat. Gleder oss til å ta i mot både nye – og eksisterende kunder som har blitt med fra Stabekk/Bekkestua».