Tannimplantater med All-on-4

Published On: 14. november 2018

All-on-4 er en total oral rehabilitering som kan gi de aller fleste pasienter smilet tilbake. Manglende tenner kan i verste fall gå utover menneskets livskvalitet, og da er det godt å vite at det finnes en rask og effektiv måte å få tilbake faste og naturlige tenner. Vi i Christiania tannlegesenter er en av få tannklinikker i Norge som har spesialisert seg  på All-on-4-metoden. Vi er lokalisert sentralt i Oslo, og ønsker å gjøre vårt for at et flott smil skal være oppnåelig for alle.

Vi er godkjent for utførelse av All-on-4

All-on-4 er en anerkjent metode på verdensbasis, men det er fremdeles få tannklinikker i Norge som tilbyr behandlingen. Innsettelse av tannimplantater med All-on-4-er en spesiell teknisk prosedyre, og det kreves omfattende kursing for å kunne gjennomføre en slik behandling. Våre spesialister er blant få i Norge som innehar den nødvendige kompetansen.

Nye tenner på én dag

Tannløse har fått et nytt liv med All-on-4

Tannløse har fått et nytt liv med All-on-4

Spesielt for All-on-4 og vår tannklinikk er at hele prosedyren med å få satt inn tannimplantater kan gjennomføres på én dag. Hos oss er tannteknikere, tannkirurger og andre spesialister samlet under samme tak, og takket være avansert, moderne teknikk kan behandlingen utføres på en tidseffektiv, skånsom og smertefri måte.

Les mer om digitaliseringen av tannlegepraksisen og hva det har å si for deg som pasient her.

Tanntekniker og lokal produksjon

Tannprotesene tilvirkes i vårt tanntekniske laboratorium, som er lokalisert i samme bygg som klinikken. Dette gir oss full kontroll på produksjonen, samtidig som det kutter ventetiden for pasienten. Tennene tilvirkes av vår tanntekniker basert på en 3D-modell av pasientens munn, og er spesialtilpasset den enkelte pasients behov. Det at vi jobber aktivt for at produksjon foregår i Norge, bidrar til å øke kvaliteten på det tanntekniske miljøet her i landet. Dette gagner både våre pasienter og spesialistene innen tannteknikk på sikt.

Les mer om vår lokale produksjon av kroner og broer hos vår egen tanntekniker i Oslo her.

Passer for pasienter med manglende benstruktur

Mange pasienter har tidligere fått høre at tannimplantater ikke er en løsning som passer for dem. Som oftest skyldes dette manglende benstruktur som følge av at de har gått uten tenner over lengre tid.

All-on-4 er en metode som har vist seg å være svært velegnet for slike pasienter. Vi tar imot kollegiale henvisninger, og anbefaler tannklinikker som ikke selv behandler med All-on-4 om å orientere pasienter om at denne muligheten finnes i tilfeller der det er hensiktsmessig.

Kontakt oss

Har du spørsmål om All-on-4 tannimplantater og hvorvidt dette kan egne seg for deg? Eller er du tannlege og ønsker å anbefale denne behandlingen til dine pasienter? Kontakt oss gjerne, så svarer vi på dine spørsmål.