Trygghet

Smil får en person til å føle seg mer attraktiv, sosial og trygg. Smil er det lettest gjenkjennelige ansiktsuttrykket over hele kloden

Et bredt spekter av alternativer

Det kan være sjenerende for mange å bruke tannregulering, spesielt for unge mennesker og voksne. De siste årene har det vært en utvikling i både teknikker, men også tannreguleringsmetoder.

Det finnes alternativer som gjør reguleringen lite synlig eller helt usynlig. Dette er en fin løsning for de som er opptatt av de estetiske aspektene knyttet til tannregulering.

Vi på Christiania tannlegesenter har bred kompetanse innen kjeveortopedi og våre spesialister har lang erfaring med både tradisjonell og moderne reguleringsmetoder. Besøk en av våre tannklinikker i dag for en konsultasjon.

Konsultasjon tannregulering

Når du kommer inn for en konsultasjon, vil våre spesialister gjennomføre grundige undersøkelser med bruk av røntgenbilder og foto.

I tillegg tar vi et OPG (panoroma røntgenbilde) for å se kjevebenet og tennenes rotplassering. Etter konsultasjonen gir vi deg en oversikt over hvilken type tannregulering som anbefales for dine tenner.

Anshu Mala Shokeen
Spesialist i kjeveortopedi

Marija Ristic
Tanlegge

Tannregulering for barn

Kjeveortopedi handler om å stille diagnose, forebygge og behandle bittfeil og tannstillingsfeil. Kjeveortopeden behandler og forebygger problemer med bittet slik at det ikke gir feilbelastning i kjeveleddene. Rett tannstilling medfører også færre hull og tannkjøttsykdommer. Vi har spesialister i kjeveortopedi i vår klinikk på Grønland i Oslo og på Romerike (Råholt)

Tannregulering for voksnen

Det er mulig å få tannregulering i alle aldre. Flere voksne velger nå å gå i gang med tannreguleringsbehandling for å få rette tenner og er glad for at tannregulering ikke lenger bare ansees å være for barn. Vi på Christiania tannlegesenter har forståelse for voksnes behov knyttet til tidsaspekt og estetikk, og tilrettelegger behandlingen etter det.

Flere alternativer til tannregulering

Invisalign

Invisalign er en gjennomsiktig, tannregulering som består av en serie av individuelt tilpassede skinner av plast som skal anvendes ca20 timer per døgn. Man tar den i prinsippet bare ut når man pusser tennene og når man spiser. I tillegg får man somregel noen små nesten usynlige små fester i tannfarget plastmateriale på noen utvalgte tenner.

Usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering er et behandlingskonsept av nyere dato. Tannreguleringer tradisjonelt forbundet med store annordninger og ståltråder på synlige tannflater på barn og ungdom . Med dagens teknikker er det mer akseptabelt også for voksne å gjennomgå tannregulering for å forbedre funksjon og estetikk.

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon idag

Vi kan hjelpe deg med dine utfordringer!