Har du en drøm om å regulere tennene dine uten at noen ser det?

Invisalign er en gjennomsiktig, tannregulering, bestående av en serie klare plastskinner. Disse blir spesiallaget og tilpasset dine tenner.

Reguleringsskinnene bytter du selv ut i takt med at tennenes tannstilling forandrer seg, ca. hver 14 dager. Tennene vil slik gradvis bevege seg, uke for uke, mot endelig og ønsket sluttposisjon.

Du trenger kun å komme til kontroll hver 4.-6. uke og får utlevert nye invisalign skinner hver gang. For å oppnå et optimalt behandlingsresultat skal skinnene brukes 22 timer i døgnet. De er avtakbare, så du kan spise, drikke og rengjøre tennene som normalt.

Invisalign regulering er ikke egnet for alle typer endringer og kan ofte, men ikke alltid erstatte behovet av konvensjonell tannregulering. I mange tilfeller kan det være et enkelt, bekvemt og diskret alternativ.

Vi ønsker velkommen til uforpliktende konsultasjon

Under ditt første besøk vil vi du få en introduksjon til behandlingsmetoden og det gjøres en klinisk vurdering av din tannstilling, og om invisalign er rette behandlingsmetoden for deg.

Du vil så få informasjon forventet behandlingsforløp og motta et kostnadsoverslag.

Ring oss på tlf. 24 10 12 70 for å finne en tid som passer deg eller du kan sende oss en mail til [email protected] eller [email protected]

Anshu Mala Shokeen
Spesialist i kjeveortopedi

Marija Ristic
Tanlegge

Bestill gratis videokonsultasjon

Fyll inn skjema under, så kontakter vi deg for å avtale en gratis videokonsultasjon. Det er fint om du fyller inn så mye informasjon som mulig om din problemstilling, slik at vi lettere kan hjelpe deg under konsultasjonen.