Usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering er et behandlingskonsept av nyere dato. Tannregleringer tradisjonelt  forbundet med store annordninger og ståltråder på synlige tannflater på barn og ungdom . Med dagens teknikker er det mer akseptabelt også for voksne å gjennomgå tannregulering for å  forbedre funksjon og estetikk.

Det finnes 2 typer av såkalte » usynlig tannreguleringer «. Tannreguleringen kan legges på baksiden av tennene slik at den ikke synes eller man kan tilvirke gjennomsiktige skinner som sakte flytter tennene. Vi tilbyr begge systemer og behandlingen utføres kun av godkjente reguleringstannleger ( tannleger som er spesialister i tannregulering). Artikkelen under  belyser de forskjellige teknikkene:

Vi ønsker velkommen til uforpliktende konsultasjon

Under ditt første besøk vil vi du få en introduksjon til behandlingsmetoden og det gjøres en klinisk vurdering av din tannstilling, og om invisalign er rette behandlingsmetoden for deg.

Du vil så få informasjon forventet behandlingsforløp og motta et kostnadsoverslag.

Ring oss på tlf. 24 10 12 70 for å finne en tid som passer deg eller du kan sende oss en mail til [email protected] eller [email protected]

Anshu Mala Shokeen

Spesialist i kjeveortopedi

Marija Ristic

Tannlege

Incognito

Usynlig tannregulering med incognito innebærer at tannreguleringen legges på baksiden av tennene. Denne behandlingsformen er populær blant voksne som ønsker å regulere tenner og hvor behandlingsbehovet er for stort til at det fungerer med tannreguleringskinner. Incognito er et system hvor tannteknikker tilvirker små gullflater tilpasset hver enkelt tann. Disse limes på baksiden av tennene og kobles sammen

med tannreguleringsbøyler. Behandlingstiden varierer fra 6 måneder til opptil 2 år. Reguleringstannlegen vil gi deg informasjon om denne behandlingen er noe for deg , hva den vil koste og hvor lang tid den vil ta. Du kan lese mer om behandlingen på incognito sine hjemmesider.

Invisalign

Usynlig tannregulering med invisalign er et behandlingstilbud vi har til pasienter som ikke ønsker behandling med konvensjonell tannregulering. Forenklet kan vi si at invisalign er for pasienter med moderate til lette behandlingsutfordringer.

Teknikken går kort fortalt ut på at det tilvirkes en rekke tannskinner som skal bevege tennene i den retning som kjeveortopeden ønsker. Behandlingen varer fra 6 måneder til 1,5 år ,avhengig av vanskelighetsgrad og alder. Invisalign er det mest annerkjente og utprøvde tannskinne reguleringsystmet på markedet. Reguleringstannlegen vil informere deg om kostander og type behandling du trenger ved første konsultasjon.

Ønsker du å vite mer om hva slags muligheter som finnes for deg kan du ta kontakt med oss på telefon 24101270 for en uforpliktende konsultasjon hos en av våre spesialister.

Tannklinikk i Oslo og på Råholt

Christiania tannlegesenter tilbyr alle typer tannbehandliger, både hos allmentannleger og hos spesialister. Vi har egen tannteknisk laboratorium og tilbyr narkosebehandling. Du finner vår tannklinikk både i Oslo og på Råholt

Ønsker du time på vår klinikk i Oslo, så finner du oss i Oslo sentrum, rett ved Oslo Plaza og Oslo spektrum. Våre åpningstider er fra 7.30 -20.00 på hverdager fra mandag til torsdag og til kl 17 på fredager.

Tannklinikken på Råholt ligger sentralt i Trondheimsvegen 266, i samme bygg som Power og AniCura. Våre åpningstider på Råholt er hverdager mandag til torsdag 07:30 – 18:00 og til klokken 15:30 på fredager.

Les mer her om hva våre pasienter synes om oss.