Incognito tannregulering

Usynlig tannregulering med incognito innebærer at tannreguleringen legges på baksiden av tennene. Denne behandlingsformen er populær blant voksne som ønsker å regulere tennene og hvor behandlingsbehovet er for stort til at det fungerer med tannreguleringskinner.

Incognito er et system hvor en tannteknikker tilvirker små gullflater tilpasset hver enkelt tann. Disse limes på baksiden av tennene og kobles sammen med tannreguleringsbøyler.

Behandlingstiden varierer fra 6 måneder til opptil 2 år

Reguleringstannlegen vil gi deg informasjon om denne behandlingen er noe for deg, hva den vil koste og hvor lang tid den vil ta.

Ta kontakt med oss på tlf. 24 10 12 70 om du ønsker å sette opp en time for konsultasjon for usynlig tannregulering.

Anshu Mala Shokeen
Spesialist i kjeveortopedi

Marija Ristic
Tanlegge

Hvordan fungerer incognito tannregulering?

Incognito-tannregulering er en usynlig behandlingsmetode som retter opp tannstillingen ved å plassere brakettene diskret på baksiden av tennene. Brakettene er skreddersydd og tilpasset hver enkelt pasient for optimal komfort og effektivitet.

Tannlegen eller ortodontisten starter med å ta avtrykk av tennene dine og bruker dem til å lage spesialdesignede braketter og bue-tråder. Disse brakettene blir deretter plassert på baksiden av tennene, skjult fra synet.

Gjennom forsiktig påvirkning fra bue-trådene beveger brakettene tennene gradvis til ønsket posisjon over tid. Denne skjulte behandlingsmetoden tillater deg å rette opp skjeve tenner, bittfeil og andre tannproblemer uten å bekymre deg for synlige reguleringer.

Underveis i behandlingen vil tannlegen overvåke fremdriften og justere brakettene etter behov for å sikre ønsket resultat. Etter fullført behandling vil du oppnå en forbedret tannstilling og et flott smil uten at noen legger merke til at du har brukt regulering.

Fordeler med behandlingen

Incognito-tannregulering er plassert på baksiden av tennene, noe som gjør den helt usynlig for andre. Du kan rette tennene dine uten at det synes.
Dette er spesielt gunstig for personer som ønsker å forbedre tannstillingen sin uten å føle seg selvbevisst eller påvirket av synlige reguleringer.
Incognito-tannregulering er skreddersydd for å passe dine tenner perfekt. Dette gir en mer presis og effektiv behandling.
Incognito-braketter er laget av tynne og glatte metallegeringer som er designet for å minimere ubehag og irritasjon i munnhulen.
Ved å være festet på baksiden av tennene, har Incognito-braketter samme effektivitet som tradisjonell tannregulering for å rette opp skjev tannstilling og bittfeil.
Incognito-tannregulering kan noen ganger føre til raskere behandlingstid sammenlignet med andre alternative metoder.

Incognito-tannregulering kan brukes til å behandle ulike typer tannfeil, inkludert skjeve tenner, overbitt, underbitt og kryssbitt.

Bestill gratis videokonsultasjon

Fyll inn skjema under, så kontakter vi deg for å avtale en gratis videokonsultasjon. Det er fint om du fyller inn så mye informasjon som mulig om din problemstilling, slik at vi lettere kan hjelpe deg under konsultasjonen.