Tannregulering for voksne

Published On: 21. november 2018

Dessverre er det mange mennesker som skjemmes over tennene sine i voksen alder. Dette kan skyldes at de ikke hadde regulering som barn eller at bittet av ulike årsaker har endret seg med årene. Bitt- og tannstillingsfeil kan gå utover selvtillit og påvirke hvordan man føler seg i hverdagen. Vi mener at alle burde ha mulighet til å få et smil de kan være stolte av, og tilbyr tannregulering også for voksne.

Tannregulering stadig vanligere blant voksne

De siste årene har det blitt stadig vanligere med tannregulering blant voksne. Det er det kanskje mange som ikke er klar over, da man sjelden ser voksne mennesker med de typiske metallskinnene som tradisjonelt forbindes med tannregulering. I stedet finnes det en rekke moderne behandlingsmetoder som gjør det enkelt og komfortabelt for voksne å få det smilet de lenge har ønsket seg. Tannhelsetjenesten er i rask utvikling, og dette er det mange som nyter godt av.

Hos oss har vi to reguleringstannleger som tilbyr tannregulering til både barn og voksne. I tillegg til dem, har vi spesialutdannet tannlege som tilbyr usynlig tannregulering Invisalign.

Les mer om tannregulering hos Christiania Tannlegesenter her

Moderne og usynlige tannreguleringsløsninger

Når man skal i gang med kjeveortopedisk behandling som voksen, stiller man gjerne høyere krav til både effektiv tidsbruk, komfort og estetiske aspekter. Selv om tannregulering blir stadig mer utbredt også blant voksne, ønsker de færreste at den skal synes mer enn nødvendig. I dag finnes det moderne og lite synlige løsninger som gjør kjeveortopedisk behandling raskere, samtidig som hele prosessen blir en bedre opplevelse for deg som pasient.

Les mer om våre moderne og nærmest usynlige tannreguleringer her

Korrigér mindre avvik med Invisalign

Incognito og invisalign tannregulering

Har du mindre deformiteter eller skjevheter på tannstillingen, vil Invisalign være en god løsning. Da korrigeres bittet ved hjelp av skinner som settes på tennene. Disse er nærmest usynlige og kan sitte i gjennom hele dagen, med unntak av under måltid. Skinnene føles lette i munnen og skaper ingen vanskeligheter med å prate.

Med Invisalign ligger det en stor fordel i at progresjonen kan følges gjennom et dataprogram, der pasienten selv får oversikt over endringer fra uke til uke. Behandling med Invisalign varer vanligvis mellom seks måneder og ett år.

Større deformiteter kan behandles med Incognito tannregulering

For deg med større deformiteter på tennene, tilbyr vi Incognito tannregulering. Dette er en behandlingsform som kun kan utføres av kjeveortoped. Tannreguleringen festes på baksiden av tennene, og er derfor helt usynlig. Dette er en type tannregulering som håndlages av spesialister i England, og spesialtilpasses den enkelte pasient og dens utfordringer. Dette er for mest mulig skånsom endring av tannstilling i en voksen munn.

Les mer om Incognito tannregulering her

Kontakt oss

Vil du vite mer om mulighetene for å få tannregulering i voksen alder? Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller vil avtale en konsultasjon.