Implantat prosedyrer

Implantat behandlinger hos Christiania tannlegesenter | MALO DENTAL:

Implantat forankrede tenner er som regel det beste alternativet til erstatning for manglende tenner i en ellers frisk munn. Vi har spesialistene, kompetansen og utstyret til å utføre alle typer implantatbehandlinger.

Vi gjør alle undersøkelser og behandlinger ved vår klinikk i Oslo sentrum. Her har vi spesialister i periodonti, implantat behandling og protetikk, samt autoriserte tannteknikere.

Våre tannleger og spesialister har lang erfaring på fagområdet og vi legger stor vekt på at behandlingen skal oppleves bra og være smertefri. Vi tar imot alle typer henvendelser, også henvisninger fra kollegaer. Etter klinisk og røntgenologisk undersøkelse lager vi et overslag med fratrekk av eventuelle HELFO-refusjoner man har krav på.

Eksempler på implantat behandlinger du kan få utført hos oss:

Implantatfestet fortann

En god erstatning for en tann som er tapt, uten at man behøver å slipe ned nabotenner, slik som man må hvis man lager en tannbro.

Implantat festet bro

Mangler man to eller flere tenner kan man lage en implantatbro med én eller flere implantater der man kan feste fra 3-12 tannkroner.

Implantatbroer ved tannløse kjever

I dag tilvirker vi rutinemessig tenner i løpet av samme dag som man installerer tannimplantatene. Behandlingen begynner med en grundig klinisk- og røntgenologisk undersøkelse med klinikkens avanserte digitale CT-skanner.

Radiologen, kirurgen og protetikeren (spesialister på hvert sitt felt hos oss), planlegger så videre behandlingsgang. Informasjonen fra undersøkelsene legges inn i et avansert tredimensjonalt dataprogram.

Deretter kan en nøyaktig og optimal plan for operasjonen utarbeides. Avslutningsvis utføres selve operasjonen og utleveringen av den midlertidige eller permanente tannerstatningen. Operasjonen tar ofte ikke lenger tid enn en drøy time. Det ligger spesielle kliniske kriterier til grunn for en slik behandling.

Hos oss er den vanligste behandlingen å avvente med den endelige toppkonstruksjonen til implantatene er integrert i kjevebenet. Dette tar fire til seks måneder. I mellomtiden bruker man en midlertidig fast bro av titan og akryl. Alle kliniske og røntgenologiske undersøkelser, kirurgiske og protetiske behandlingsprosedyrer uføres på tannlegesenteret.

Implantat festet bro

Denne løsningen består av to implantater som installeres i hjørnetannsområdet. Etter at tannimplantatene er tilhelt og integrert, lages det festeanordninger slik at protesen kan festes til implantatene. Dette fungerer helt utmerket og er en veldig god løsning for protesebærere som ikke ønsker eller av ulike grunner ikke kan ha fast implantatbro.

Bestill gratis videokonsultasjon

Fyll inn skjema under, så kontakter vi deg for å avtale en gratis videokonsultasjon. Det er fint om du fyller inn så mye informasjon som mulig om din problemstilling, slik at vi lettere kan hjelpe deg under konsultasjonen.